Yunanistan Vizesi

Yunanistan vizesi için gerekli olan evraklar


En uygun fiyatlara Atina/Yunanistan Otelleri için tıklayın »

» Resmi Seyahat Belgesi (pasaport), vize geçerlilik süresinden en az üç (3) ay daha uzun bir süre için geçerli; en az iki boş sayfası bulunmalı ve önceki 10 yıl içinde verilmiş olmalıdır.
» Önceki pasaportlar (mevcut olmaları halinde)
» Eski pasaportun (mevcut olduğu halde son 3 seneye ait Schengen vizelerin fotokopisi ),
» Nufüs Cüzdanı Fotokopisi
» İki adet yeni çekilmiş arka fonu açık renk biyometrik fotoğraf.
» Yunanistan Vizesi istediğinize dair talep dilekçesi
Geri kalan evraklar kişinin mesleki,maddi ve ailevi durumuna göre kişisel olarak hazırlanması gereken evraklardır. Yunanistan Vizesi danışmanlık hizmetlerini varsa bulunduğunuz il’deki vize danışmanlık firmalarını arayarak detaylı bilgiye sahip olabilir ve ayrıca çok uygun fiyatlardan faydalanabilirsiniz.

Buraya reklam verebilirsiniz!

 

Yunanistan için vize Başvuru formunu doldururken profosyonel destek almanız kesinlikle tavsiye ediyoruz. Formuy doldurma esnasında yapılan basit hatalar yüzünden birçok kişi vize başvurusundan red cevabı almaktadır.

Yunanistan vizesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve Yunanistan konsolosluğuna ulaşabilirsiniz. http://atina.be.mfa.gov.tr 

 


Yunanistan Turistik Bordrolu/Maaşlı Çalışanlar İçin gerekli evraklar listesi

1- Geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar ve 2 adet resim
2- Çalıştığınız şirkete ait dokümanlar: Yeni tarihli faaliyet belgesi(ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden), ticari sicil gazetesi fotokopisi, yeni tarihli vergi levhasının fotokopisi, imza sirküleri fotokopisi.
3- Sigorta işe giriş bildirgesi, son 3 aylık maaş bordroları
4- Banka hesap dökümleri(işletilmiş ve bakiyeli olacak)
5- Konsolosluğa hitaben seyahatin amacını belirten dilekçe(şirket antetli kağıdına yazılmış ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanmalıdır)
6- Mal varlığı varsa tapu ve ruhsat fotokopileri
7- Kimliğinizin fotokopisi


Yunanistan Turistik Firma Sahipleri/İş veren İçin gerekli evraklar listesi

1- Pasaport, varsa eski pasaportlar ve 2 adet resim
2- Kimlik Fotokopisi
3- Şirketin antetli kağıdına kaşeli imzalı dilekçe
4- Banka Hesap Dökümleri(bakiyesi olacak ve işletilmiş olacak)

5- Şirket ortakları/sahipleri:
• Yeni tarihli Ticaret Odası kaydı
• Yeni tarihli vergi levhası fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
• İmza beyannamesi veya imza sirküleri fotokopisi

Öğrenciler:
• Öğrenci belgesi

UYARI:
• Belirli bir maddi geliri olmayanlar ( öğrenciler, ev hanımları vs.), eşinin ya da ailesinin evraklarını ibraz etmeleri gerekmektedir.
• Reşit olmayan çocuklar için her iki veliden noter onaylı muvafakatname gerekmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*